Luni, 15 iulie 2019
  Un colegiu de elită, pregătind elita viitorului

Activităţi

VIZITA AMBASADORULUI REGATULUI UNIT AL MARII BRITANII ŞI AL IRLANDEI DE NORD

Excelenţa Sa, Domnul Paul Brummell, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord într-o vizită privată la Colegiul Naţional Gheorghe Munteanu Murgoci, Brăila

 

Welcome to our school, Your Excellency!

Acestea au fost cuvintele cu care elevii şi profesorii l-au întâmpinat pe Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, pe Excelenţa Sa, Domnul Paul Brummell, marţi 13 martie 2018.

După o discuţie informală despre performanţele elevilor, despre proiectele educaţionale derulate în şcoală cu directorii Colegiului, prof. Mihaela Florina Giurcă și  prof. Florentin Cimpoae şi cu profesori de limba englezăprofesorii de limba şi literatura română, Ana Coman şi Viorel Mortu, au oferit Excelenţei Sale, câteva din lucrările personale şi din cele ale elevilor școlii.

Următoarea etapă a vizitei a fost o întâlnire între Domnul Ambasador şi elevi despre ceea ce înseamnă a fi student în Regatul Unit. Discuţiile au avut un impact pozitiv asupra elevilor, apreciaţi de Excelenţa Sa pentru interesul privind dezvoltarea personală, pentru viziunea asupra carierei personale. Atmosfera generată  de discuţiile Domnului Ambasador cu tinerii Colegiului a fost una constructivă, demonstrând faptul că elevii cunosc foarte bine problematica lumii contemporane.

Plăcut impresionat de această întâlnire, Excelenţa Sa  le-a adresat profesorilor Colegiului un cuvânt de apreciere pentru modul exemplar în care tinerii reprezintă valorile şcolii, apreciindu-le  munca şi implicarea în formarea lor.

La finalul vizitei, Domnul Ambasador a scris în Cartea de onoare a colegiului.

Această vizită a Excelenţei Sale, Domnul Paul Brummell, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, a fost un moment cu o semnificaţie aparte pentru şcoala brăileană, aprecierile referitoare la educaţia primită de elevii Colegiului Național Gh. M. Murgoci, reprezentând o recunoaştere a calității activității didactice a profesorilor acestora.

Întâlnirea a fost coordonată de prof. limba engleză Mariana Crăciun


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orar
an şcolar 2018-2019
18.02.2019
   REVISTE ALE COLEGIULUI
   ELEVII PREMIANŢI AI COLEGIULUI
Proiect PlasticsFree
Zidul indiferenţei - Concurs de colectare selectivă
Concursul Regional
   CENTRU ACREDITAT

 

Date de contact

Bulevardul Independenţei, nr. 4, BRĂILA, BRĂILA
Cod poştal: 810019
Tel: +4(0239) 619 580
Fax: +4(0239) 619 580
E-mail: murgocibraila@yahoo.com
COLEGIUL NAŢIONAL
"GHEORGHE MUNTEANU MURCOGI"

© 2011 - 2019 Toate drepturile rezervate